По-лесно намиране на противник за РПС.
|
|
---|---|
#1 Removed user | 09.10.2013 19:47 |
340 Posts |
Здравейте, |
#2 Removed user | 10.10.2013 09:17 |
527 Posts |
Напълно подкрепям идеята(y) |
#3 Removed user | 10.10.2013 10:33 |
1014 Posts |
Да се направи нещо като календар.За месец напред.Да може предварително да се уговориш за РПС седмица напред.Всеки отбор да има някъде отсрани календар за РПС.Да предизвикваш някой за точна дата,и като влезеш в отбора да го предизвикаш да се вижда кога е свободен. |
#4 Removed user | 10.10.2013 11:10 |
804 Posts |
Най-простото нещо което предложихме на админа докато бях в РО навремето и той го одобри е да се направи урна подобна на турнирите, всеки който иска РПС се записва там и през определено време примерно 30 минути системата изтегля автоматично двойките за РПС и се играе мача, а който не му харесва си остава да си търси ръчно. Но до ден днешен нищо повече по въпроса, а се правят и говорят някои напълно безсмислени неща, пълно е с бъгове и т.н. |
#5 Removed user | 10.10.2013 13:27 |
1260 Posts |
Най-доброто предложение според мен е дадено от Спортинг |
#6 Removed user | 10.10.2013 17:29 |
135 Posts |
Предложенията на Sporting 6ampion и БЪГ Юнайтед ООД са добри,дано някоя от тях се реализира в скоро време |
#7 Removed user | 10.10.2013 17:46 |
424 Posts |
Според мен най-удачното решение е да има бутон с който всеки който желае да играе РПС да го активира и след това автоматично да се приема поканата за РПС от отбор който е направил покана към отбора в готовност. Идеята ми е такава че вече малко позамряха но все още чат пат се организират турнири в които срещите са РПС и трябва даден отбор да играе РПС с точно определен отбор.За това не трябва да е напълно автоматично избирането и провечждането на мача а само когат отбора натиснал бутона е в готовност и противника може да си избере спаринг партньор за РПС.Сега има отметка само за отбор не играл РПС но това не е достатъчно , всеки е правил покани на отбор но не винаги се получава мач и приемане на такава покана |