По-лесно намиране на противник за РПС.
#1 Removed user 09.10.2013 19:47
Ul tra violets
340 Posts

Здравейте,

Имам предложение към админа, което мисля доста ще олесни тази задача, която напоследък става все по-трудна особенно когато зпочнат турнирите...

Та идеята ми е, тези човечета(свободен са РПС) ако не е много сложно да се направи всеки да си ги активира собственоръчно когато иска да изиграе срещата сега.Защото сега показва, че не е играл РПС а не, че иска да играе.

Поздрави

#2 Removed user 10.10.2013 09:17
Sharks
527 Posts

Напълно подкрепям идеята(y)

#3 Removed user 10.10.2013 10:33
Falcons
1014 Posts

Да се направи нещо като календар.За месец напред.Да може предварително да се уговориш за РПС седмица напред.Всеки отбор да има някъде отсрани календар за РПС.Да предизвикваш някой за точна дата,и като влезеш в отбора да го предизвикаш да се вижда кога е свободен.

#4 Removed user 10.10.2013 11:10
PFC Sozopol
804 Posts

Най-простото нещо което предложихме на админа докато бях в РО навремето и той го одобри е да се направи урна подобна на турнирите, всеки който иска РПС се записва там и през определено време примерно 30 минути системата изтегля автоматично двойките за РПС и се играе мача, а който не му харесва си остава да си търси ръчно. Но до ден днешен нищо повече по въпроса, а се правят и говорят някои напълно безсмислени неща, пълно е с бъгове и т.н.

#5 Removed user 10.10.2013 13:27
Killer watermelons
1260 Posts

Най-доброто предложение според мен е дадено от Спортинг
<blockquote><h3>Sporting 6ampion написа:</h3>Здравейте,

Та идеята ми е, тези човечета(свободен са РПС) ако не е много сложно да се
направи всеки да си ги активира собственоръчно когато иска да изиграе срещата
сега.Защото сега показва, че не е играл РПС а не, че иска да играе.

</blockquote>

#6 Removed user 10.10.2013 17:29
Forty-niners
135 Posts

Предложенията на Sporting 6ampion и БЪГ Юнайтед ООД са добри,дано някоя от тях се реализира в скоро време

#7 Removed user 10.10.2013 17:46
Blue fire balls
424 Posts

Според мен най-удачното решение е да има бутон с който всеки който желае да играе РПС да го активира и след това автоматично да се приема поканата за РПС от отбор който е направил покана към отбора в готовност. Идеята ми е такава че вече малко позамряха но все още чат пат се организират турнири в които срещите са РПС и трябва даден отбор да играе РПС с точно определен отбор.За това не трябва да е напълно автоматично избирането и провечждането на мача а само когат отбора натиснал бутона е в готовност и противника може да си избере спаринг партньор за РПС.Сега има отметка само за отбор не играл РПС но това не е достатъчно , всеки е правил покани на отбор но не винаги се получава мач и приемане на такава покана